6940277832 Μεθώνη, Μεσσηνίας info@goldenland-methoni.gr
hero image
 
 
 
 
Κατασκευή Ακινήτων
Goldenland Methoni - Μεσιτικό - Κατασκευαστικό Γραφείο - Ασημάκης Τάσος - Κατσάπης Βαγγέλης - Μεθώνη Μεσσηνίας

Η Goldenland Methoni είναι η νέα δύναμη στον κόσμο των κατασκευών στη Μεσσηνία. Με έδρα τη Μεθώνη και με την επικείμενη προοπτική να αναδειχθεί ως η κορυφαία εταιρεία κατασκευών στην περιοχή, η Goldenland Methoni φέρνει μια φρέσκια προσέγγιση καινοτομίας και επαγγελματισμού σε κάθε έργο που αναλαμβάνει.

Η κύρια αρχή που καθοδηγεί τη δραστηριότητά μας είναι η επίγνωση της περιοχής. Με ένα βαθύτατο καταναλωτικό προφίλ της Μεθώνης και της Φοινικούντας, καθώς και των γύρω περιοχών, γνωρίζουμε τις ιδιαιτερότητες της περιοχής και τις ανάγκες των κατοίκων της. Αυτό μας επιτρέπει να προσφέρουμε εξατομικευμένες λύσεις που ανταποκρίνονται στις επιθυμίες και τις προσδοκίες των πελατών μας.

 
 
 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
   
     
     
     
 

 

Ένα άλλο σημείο που μας ξεχωρίζει είναι οι στενές συνεργασίες που έχουμε αναπτύξει με μηχανικούς, κατασκευαστές και συνεργεία κατασκευών στην περιοχή επί δεκαετίες. Αυτές οι σχέσεις μας έχουν επιτρέψει να δημιουργήσουμε ένα δίκτυο επαγγελματικών εταίρων που είναι έτοιμοι να συνεργαστούν για την επιτυχία κάθε έργου που αναλαμβάνουμε.

Στην Goldenland Methoni, αναλαμβάνουμε την κατασκευή ακινήτων για πελάτες που επιθυμούν να βρουν και να χτίσουν το ιδανικό τους σπίτι. Αναλαμβάνουμε τον σχεδιασμό, τις άδειες, τις μηχανικές μελέτες και την ίδια την κατασκευή, εξασφαλίζοντας ότι το τελικό αποτέλεσμα θα αντικατοπτρίζει τις επιθυμίες και το όνειρο του κάθε πελάτη.

 
     
 
 
 
 
 
 
 
     
 

Αν επιθυμείτε να χτίσετε το ιδανικό σπίτι σας στη Μεσσηνία, επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να συζητήσουμε τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας και να ξεκινήσουμε το ταξίδι προς την κατασκευή του ονείρου σας.

 
     
     
    6940277832 και 6972997928